De liefde voor de culinaire wereld is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Ik had het voorrecht om op te groeien in hotel-restaurant Juliana te Weert. Alles draaide bij ons thuis om de Franse klassieke keuken, om beleving en voorop stond de gast. Al op zeer jonge leeftijd bezocht ik diverse restaurants in binnen- en buitenland en mocht ik op mijn achttiende mee naar wijnproeverijen. De culinaire wereld en alle zaken die daaraan gerelateerd zijn, staan voor mij synoniem aan het gevoel van thuis. Niets mooiers dan proeven, ontdekken en beleven en om mijn ervaringen te delen op dit blog. De lezer neem ik graag mee op mijn ontdekkingsreis en kan zelfs zijn ervaringen met mij delen door mee te proeven of te ontdekken. Tips zijn uiteraard van harte welkom!

Niet alleen mijn bevindingen komen aan bod maar ook bevindingen van anderen. Zo worden er geregeld wijnen tussen de € 5,– en de € 10,– blind geproefd en beoordeeld door consumenten. Deze bevindingen zijn uiteraard terug te vinden op het smaakblog. Het gaat om wijnen die je kunt verkrijgen bij de supermarkt, groothandel of winkelketen. Daarnaast besteden we ook aandacht aan bier en gedistilleerd.

Zoals reeds vermeld, het gaat niet alleen maar om drank. Het smaakblog draait ook om ontwikkelingen en trends op het gebied van Food. Denk hierbij aan restaurants, cafés, kookwinkels, delicatessenzaken en ga zo maar door.

Het is een blog in de breedste zin van het woord als het gaat om smaak. Het gaat niet alleen om mijn smaak maar ook om de smaak van anderen. Waarom? Omdat smaken nou eenmaal verschillen!