Moulin Bistronomie meest romantische terras van Nederland!

Like:
5

Het meest romantische terras van Nederland!

Mijn man is jarig en komt al vroeg thuis van zijn werk. Leuk! Laten we hem verrassen met een lunch op één mooiste terrasen van Nederland. Op naar Moulin Bistronomie in Borculo. Niet alleen een bijzonder terras maar ook een lekkere kleine kaart. Aanraders zijn de Salade Gea of de Flammkuchen of de mini-loempia’s met eend of de yakitori-spiesjes en ga zo maar door. En als je gewoon zin hebt in bitterballen of blokjes oude kaas dan kan dat ook. Geen probleem! Als je in de buurt bent dan moet je absoluut even stoppen voor dit waanzinnig mooie terras. Turend naar het water slaat mijn fantasie weer op hol. Wat zou het leuk zijn als ze hier in de winter een ijsbaan zouden hebben met koek-en-zopie-kraampjes. Net als in het Gooise Laren waar ze ook midden in het centrum een ijsbaan hebben met koek-en-zopie-kraampjes. Alleen wat ze in Laren niet hebben, hebben ze in Borculo wel, namelijk de Olliemölle Stube!!! Ook gewoon van chef Raymond Prinsen en gastvrouw Gea Meppelink. Belangrijker nog ook gelegen aan het water naast Moulin Bistronomie. Geheel passend bij zo’n winters evenement zou de Olliemölle Wurst, de Currywurst Düsseldorfer Art, Schnitzel, Apfelstrudel, het dessert Heisse Liebe of toch gewoon de Bratwurst. Allemaal gerechten die al op de kaart staan van de Olliemölle Stube! Ik zie eigenlijk niet wat het probleem is, de structuur ligt er al!!!! Mochten mijn winterse fantasieën om één of andere reden niet doorgaan, dan zijn de Olliemölle en Moulin Bistronomie nog steeds een aanrader voor de winter!

Adres: Het Eiland 1 te Borculo zie ook www.moulinborculo.nl.

Laat een reactie achter