Tomahawk met Jack Daniels!

Like:
2

The Rough Meat Company – Tomahawk met Jack Daniels!

Wat geef je aan je man cadeau die eigenlijk alles al heeft! Liefde! Te zoetsappig voor mij! Ik moet iets anders sappigs verzinnen. Opeens kwam chef Rinaldo van Berlo van The Rough Meat Company in Zutphen met een waanzinnige cadeautip! Tomahawk met Jack Daniels. De Tomahawk moet 6 weken rijpen en wordt gewikkeld in een doordrenkte passeerdoek met Jack Daniels en daarnaast af en toe geïnjecteerd met Jack Daniels. Top! Ik heb nog precies 6 weken tot 26 mei dus dat moet lukken. Gisteren was de grote dag, dus op naar The Rough Meat Company. Wat blijkt, we hebben ondertussen buren gekregen in de rijpingskast. We begeven ons naar de binnentuin en dit buitenrestaurant brengt ons gelijk in zomerse sferen. Het lijkt wel een stukje Frankrijk in Zutphen.

Daar komt de Tomahawk en wat hebben we ernaar uitgekeken. Je proeft eigenlijk helemaal geen alcohol! De Jack Daniels proef je op de achtergrond en geeft een zeer subtiele smaak aan het vlees. Gerijpt is echt andere koek! Het gerijpte vlees heeft een mooie stevige structuur, heeft een mooie diepe rode kleur, is intenser van smaak en iets droger. Dat droge moet men hier niet opvatten als nadelig of minder smaakvol. Het is juist zeer smaakvol. Kortom: mijn missie is dankzij chef Rinaldo van Berlo geslaagd. Onze tiener is een grote fan van de spareribs van Rinaldo. Volgens hem de beste op de hele wereld. Ik ben benieuwd of hij ooit verder komt op de kaart! Ik vrees van niet!

Lieve Rinaldo,

Heel veel dank voor een geslaagd verjaardagsdiner!

Groetjes,

Josseline

Laat een reactie achter