Een zomerse salade!

Like:
6

Een zomerse salade!

Ik wil gewoon dat de zomer begint! Ik wil geen regen en ook geen motregen. Buienradar heeft het gewoon mis de komende dagen. Dus geen regenachtige salade, maar een zomerse salade! Deze salade is fris, zoet en hartig. Lekker als lichte lunch of voor bij de BBQ! Zoet, zuur, zout maakt deze salade verrassend qua smaak en fris door de basilicum in combinatie met de munt.

Recept zomerse salade

Voor 4 personen

  • 3 nectarines
  • 3 tomaten
  • 30 gram feta, verkruimeld
  • 30 gram pecannoten, gehakt
  • 1/2 rode ui, gesneden in dunne ringen
  • 10 gram verse munt
  • 10 gram verse basilicum
  • olijfolie
  • zeezout

Bereiding

Snijd de nectarines en tomaten in partjes en verdeel ze over een groot bord. Verdeel vervolgens hierover de feta, de rode uien en de pecannoten. Knip de muntblaadjes en de basilicum fijn boven de salade en maak tot slot aan met olijfolie en zout!

Laat een reactie achter