Like:
3

Het beste champagneglas!

Met dank aan Hilary Akers! In het FD persoonlijk schreef zij afgelopen zaterdag een artikel over het beste champagneglas. In het kader van beter goed gejat dan slecht bedacht, wil ik graag even het beste champagneglas vandaag onder de aandacht brengen.

Het beste champagneglas is volgens vele kenners het Jamesse grand-champagneglas van de Franse firma Lehmann. Ze zijn bij Wijn Verlinden te verkrijgen in Den Bosch. Dit glas is ontworpen door de Franse sommelier Philippe Jamesse uit Reims. Het grotere oppervlak van het glas zorgt voor meer aroma’s dan de reguliere flûte.

Volgens Wijn Verlinden: “Het brede scala aan zuivere geuren, pure smaken en fonkelende kleuren van een hoogstaande Champagne en mousserende creatie vraagt om de finesse van eersteklas glaswerk. Jamesse Prestige glazen bespelen de levendigheid van de mousse en zorgen voor ongekende aantrekkingskracht tot de complexe aroma’s. Het fijngeslepen glaswerk is een lust voor het oog en onthult de subtiele geheimen van het mondgevoel. Ervaar het zelf, beleef het plezier van Jamesse Prestige.”

Je kunt kiezen tussen de machine -of mondgeblazen versie en dat verschil zie je ook op het prijskaartje!

Laat een reactie achter