Pietenpizza!!!!!

Like:
2

De Pietenpizza!

De pietenpizza is de ideale snack als je voor de buis naar de intocht kijkt. Je kan hem natuurlijk ook ‘s avonds eten om te vieren dat we in dit land niet alleen zwarte pieten hebben maar ook roetveegpieten en gekleurde pieten. Wat heb ik toch een hekel aan deze discussie en vooral een hekel aan de demonstranten die vandaag gaan demonstreren in Maassluis tijdens de intocht. Ik ben er helemaal klaar voor kinderfeest. Ik hoop maar dat ik geen gedoe krijg met mijn eetbare piet.

Print Friendly

Ingrediënten
(4 kids)

 • AH Ver­se piz­za kit
 • salami
 • mozzarella
 • Groene paprika
 • 1 hard gekookt ei
 • zwarte olijven
 • zwarte tagliatelle
 • aluminiumfolie
 • bakpapier

 

Bereiden

 1. Bereid de pizza volgens de beschrijving van de pizza kit. Maak twee oren aan de zijkant van de pizza en maak twee oorbellen van aluminiumfolie en stop deze inde oren van de piet. Bestrijk de pizza met tomatensaus en bekleed vervolgens met mozzarella en salami. Voordat de pizza de oven in gaat.
 2. Kook de zwarte tagliatelle beetgaar.
 3. Kook vervolgens de eieren 8 minuten.
 4. Snijd de zwarte olijven en de paprika in plakjes.
 5. Versier de pizza zoals de voorbeeldfoto en klaar is de Pietenpizza!

Laat een reactie achter