Like:
4

Op zoek naar de lekkerste rosé!

Het is bijna zomer! Voor mij gaan de zomer en rosé eigenlijk hand in hand. In de herfst en de winter drink ik nooit rosé en in de lente alleen als het echt warm is. In de zomer maakt het niet uit wat voor weer het is. Juist als het regent in de zomer geeft rosé toch een zomers gevoel! Laatst schreef ik over de rosé Cielo e Terra Pinot Grigio Blush rosato. Dese rosé is fruitig niet te zoet, niet te droog en heeft verder ook geen last van andere vervelende rosékwalen.
Rond, zacht, fris, fruitig en soepel en dus prima in balans en te bestellen bij www.wijngemak.nl. Laat de zomer maar komen!
Ik ben nu eigenlijk op zoek naar een tip voor rosé van onze volgers op de Facebookpagina van Buitengewoon Tafelen en mijn blog. Geef een tip en maak kans op een fles Cielo e Terra Pinot Grigio Blush rosato.

Laat een reactie achter Eén reactie

  • Marie Meier zegt:

    Lekkere Rose wijntjes ….mag ook een keer een Duits product zijn, nietwaar ?
    De Rosé Feinherb van Weingut Waldkirch / Rhodt unter Rietburg (Pfalz/Duitsland) ….erg lekker ….voorraad net uitgedronken, dus we moeten gauw weer naar Rhodt :)
    Wat ook erg lekker is: dit is wel een Secco Rosé: halfdroge “Kathi Secco” van Weingut Herrenhof (Andrea Thielen) Minheim, Mosel.
    Heerlijk te drinken, heeft maar 10% alc …perfect dus voor op terras.

Laat een reactie achter