Het boek van Jet van Nieuwkerk!

Like:
3

Het boek van Jet!

Het boek van Jet van Nieuwkerk. Is dat de dochter van???? Ja, helemaal. We kwamen elkaar tegenop een feestje. Jet van Nieuwkerk houdt van gezond leven en goed eten. Daarnaast werkt ze als lifestyle editor voor het populaire online magazine Amayzine.com, tikt ze wekelijks een column voor de culinaire rubriek Smulpaap in Het Parool en schrijft ze op freelance basis voor diverse media over sport, lifestyle en gezonde voeding.

Dus helemaal niet verwonderlijk dat ze een boek uitbrengt over een happy & healthy lifestyle met als motto: niet te streng en niet te saai en vooral niet koken uit pakjes. Daarnaast heeft ze een tip waar je de goedkoopste, grootste en mooiste gym kunt vinden en dat als je gezond en slank wil zijn de tijd moet nemen om te eten. Niet alles draait om balans. Je mag van Jet ook best een off-day hebben of zelfs een kater. Die katerrecepten kwamen natuurlijk goed van pas na dat feestje van afgelopen zaterdag.

Nou heb ik met dobbelen, het traditionele verslavende Sinterklaasspel van mijn bubbelclub, een springtouw gewonnen. Nooit gebruikt, maar gelukkig wel bewaard. Er staat namelijk met koeienletters in het boek van Jet: ELKE DAG EEN PAAR MINUTEN TOUWTJESPRINGEN EN JE KRIJGT EEN TURBO CONDITIE.

Dat wil ik ook. Nou Jet, ik ben helemaal om. Heb zelfs mijn springtouw weer gevonden.

Het boek van Jet is o.a. te verkrijgen bij de Bruna voor slechts € 22,50 krijg je 45 makkelijke en gezonde recepten van workout food tot katerontbijt!