Nieuw lunchconcept! & Friends Lunch & Lounge!

Like:
5

& Friends Lunch & Lounge!

Vandaag moet ik onze zoon van 10 jaar tussen de middag ophalen van school. We moeten naar de orthodontist, omdat onze Ierse setter zijn beugel heeft opgegeten. Dus onze tiener hoeft vandaag niet over te blijven op school. Ik heb een ander overblijfadresje bedacht namelijk het nieuwe lunchconcept & Friends Lunch & Lounge naast het Schulten Hues. Jeroen Oosterveen, keukenchef van ‘t Schulten Hues en zijn vriendin Eline Scholte, restaurantmanager van ‘t Schulten Hues, hebben hun eigen Lunch & Lounge room geopend en een fantastisch uniek lunchconcept neergezet.

Onze tiener is bij binnenkomst al om. De inrichting is cool. Skulls op de vloer en op het plafond en ….. heel veel Tony Chocolonely repen! Niet alleen repen maar ook Tiny Tony’s voor bij de koffie. Dus het chocolaatje bij mijn capuccino is al weg voordat ik er erg in heb. Op aanraden van Jeroen Oosterveen neem ik de Sandwich Pastrami & Tuna en onze zoon Rover bestelt een Broodje Knack. Ik kan het niet laten om toch ook de Blue Vitamin Red te bestellen. Een langzaam geperst sapje van biet, granaatappel en framboos. Super lekker en ook nog eens gezond! Daar komt het eten. Rover neemt een hap en gelijk hoor ik al….mmmmmm. Mijn broodje Pastrami & Tuna is goddelijk! Een krokant wit broodje met pastrami, tonijnsalade, kruidenmayonaise, rucola en sjalot. Echte aanrader en moet je zeker proberen als je geen vegetariër bent! Rover heeft zijn broodje op en wil eigenlijk ook de Gruwelijk lekkere tosti bestellen. Vooruit dan maar. De naam doet de tosti eer aan. Het is gruwelijk lekker!

Alles wat op de kaart staat is ook om mee te nemen. Goed idee. Ook de vers geperste sappen. Ja en ook hier letten op de kleintjes, want 1 liter verse jus d’orange is 10 cent goedkoper dan bij de Albert Heijn! Een te gek lunchconcept en Take-away. Salades, broodjes, yoghurtjes, chocolade repen en gebakjes en ook nog to-go! Maar dat is nog niet alles. Je kunt bij mooi weer ook gebruik maken van het terras op stadsmuur en van de self-service picknick tuin! O ja en heb je een feestje geen probleem. Gewoon even bellen!

Goed we moeten opschieten, want we moeten om 13:15 uur bij de orthodontist zijn. Ik reken af. We hebben 3 gerechten gehad, 4 drankjes en we nemen een reep Tony Chocolonely mee. Ik moet € 23,60 afrekenen. Niet duur! We haasten ons spoedig. Gelukkig op tijd en we hebben weer een beugel die op de plaats zit waar die hoort te zitten. Ik sta bij de balie en krijg weer onmogelijke tijden te horen onder schooltijd. Ik kan kiezen tussen 10:30 uur, 13:15 uur en 13:45 uur. Rover roept gelijk: “Doe maar 13:45 uur dan kunnen we wat langer bij Jeroen blijven zitten de volgende keer!”