Scoop! Jermain de Rozario gaat restaurant beginnen in?

Like:
4

Restaurant De Rozario!

Scoop! Gisteren bereikte mij het nieuws dat Jermain de Rozario in Helmond een restaurant gaat beginnen. Waar in Helmond? Daar waar nu Restaurant ‘t Parlement zit, gerund door de altijd onwijs aardige gastheer Freek Boetzkes. Jammer dat Freek weggaat en bij deze wens ik hem een gouden toekomst toe en dank ik hem voor de buitengewone samenwerking met Buitengewoon Tafelen. Jermain de Rozario in Helmond. Jullie Helmonders boffen maar. Jermain komt namelijk uit de keuken van sterrenchef Soenil Bahadoer van de Lindehof in Nuenen. Van zo’n leermeester heb je in ieder geval een paar toverkunstjes in de keuken geleerd en daarnaast ook heel veel te danken. Ik moet namelijk opeens aan een artikel denken op 26 november 2015 in Dagblad De Telegraaf. Daarin staat dat bij Soenil de liefde voor het koken is ontstaan. A great gift for life! Echter mijn compagnon en ik boffen als Buitengewoon Tafelen ook. Restaurant De Rozario gaat per 1 mei open en zal meedoen aan onze wandeling Culinair Helmond op 15 mei 2016! Leuk! Heel veel succes Jermain en ik kijk uit naar de eerste culinaire ontmoeting!

Laat een reactie achter