Verslag Culinair Doetinchem!

Like:
3

Doetinchem culinair op de kaart!

Op zondag 3 april heeft de eerste editie van Doetinchem Culinair plaatsgevonden. Een wandeling langs diverse culinaire hotspots in Doetinchem voor een betaalbare prijs van 12:30 uur tot 17:00 uur. Deze culinaire hotspots serveren tijdens Doetinchem Culinair ieder hun eigen signature dish met een bijpassend glas wijn. Het was een prachtige zonnige dag en wat hebben de deelnemende horeca-ondernemers hun gasten verwend. Bij Hotel Villa Ruimzicht kreeg men een in de Oklahoma Joe Barbecue gerookte zalm met gezouten citroen, bietjes met Doesburgse mosterd. Bij Eterij & Tapperij ‘t Raedthuys de stoofklassieker kalfssuccade op een bedje van kool. Restaurant De Zaak serveerde een huisgemaakte ravioli met spinazie, geroosterde amandel, zongedroogde tomaatjes in een saus van knoflook en amandel met Parmezaanse sneeuw en rivierkreeftjes. Ook kwamen we de Franse klassiekers tegen. De nieuwkomer in Doetinchem, Banketbakkerij Jolink, serveerde 3 bereidingen van quiche en Eetcafé Jansen een steak tartare met een kwarteleitje. De wandeling werd gezamenlijk afgesloten bij Restaurant Cantina Gringo’s met als zoete afsluiter een Strawberry Cheesecake! Een dag die voor iedereen voor herhaling vatbaar is. Dus in het najaar van 2016 zullen alle deelnemende horeca-ondernemers van Doetinchem Culinair Doetinchem weer culinair op de kaart zetten. Kaarten hiervoor kunt u verkrijgen bij www.buitengewoontafelen.nl.

Laat een reactie achter