Mood Foods & Goods!

Like:
4

Mood Foods & Goods!

Iedere keer kwam er iets tussen. Uiteindelijk is het dan toch gelukt om aan tafel te schuiven bij Mood Foods & Goods te Weert. Een uniek concept voor Weert. Een concept dat zoals ze zelf zeggen “all the good stuff” bij elkaar brengt. Good Foods & Goods zorgt voor een good Mood. Oftewel a kwadraat + b kwadraat = c kwadraat! Goed bedacht Thamara Winters en Kim Weekers!  En nog een complimentje voor de dames. Dat ontzettende lelijke oude gemeentehuis hebben jullie in ieder geval weten op te fleuren!

Mijn tafelgenote en ik schuiven aan en bestellen allebei een capuccino. De capuccino wordt geserveerd met huisgemaakte snickers. Heel erg lekker. Dat noem ik nou nog eens koffie serveren met een finishing en personal touch! Vervolgens verdiepen we ons in de kaart. Heerlijke gerechtjes en allemaal net even anders dan de gewone doorsnee lunchkaart. Mijn tafelgenote bestelt de toast vitello tonato. Een toast met fricandeau, tonijncrème, truffel, Parmezaanse kaas en krokante kappertjes. Ik ga voor de toast met gerookte zalm met mierikswortel, avocado, gepocheerd ei en krokante kappertjes. Het klinkt misschien vreemd, maar beide gerechten zijn eigenlijk heerlijke hartige gebakjes en helemaal af!

We rekenen af en ik snuffel nog even rond in de winkel. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een apart cadeautje!  Let ook even op de ruilboekenkast! Het werkt heel simpel! Je neemt een boek van jezelf mee, kiest een boek uit de ruilboekenkast en geeft bij de kassa door dat je het boek wilt ruilen. Van delen, zo stellen Thamara en Kim, wordt iedereen blij en zo verrijk je de wereld van een ander en van jezelf. En wil je nog iets meegeven aan de volgende lezer, stop dan een briefje in jouw boek met hoe jij het boek hebt ervaren. Weer een leuk idee!

Ik verlaat het pand via de winkel en kom weer terecht in dat lelijke oude gemeentehuis van Weert. En dan krijg ik opeens een idee! Zou het niet onwijs leuk zijn om hier een soort Foodhallen van te maken net zoals in Amsterdam of zoals de Markthal in Rotterdam! Dan laat je het Thamara en Kim een beetje stylen en dan hebben we er een leuke toeristische plek bij in Weert. Ik vind het best een goed idee, want a kwadraat + b kwadraat = c kwadraat! A staat voor een goed idee, B staat voor Thamara en Kim en C…… vul dat maar in!