Het Detox Dieet!

Like:
2

Het Detox Dieet!

De zomer komt eraan oftewel vrolijk doen in je bikini met cellulitis. Ik overdrijf, maar de bikinitijd is niet echt mijn favoriete tijd. Ik loop liever in een skipak op het strand. Goed! Hoe ga ik dit jaar die overtollige winterkilo’s te lijf? Allereerst heb ik mij ingeschreven voor de dam-tot-dam-loop. Gewoon 16,1 km hardlopen. Ik heb een doel nu nog een schema en gaan met die banaan. En als ik toch op de gezonde toer ben, ga ik ook heel hip detoxen.

Tegenwoordig is detoxen heel hip and healthy, omdat je hiermee schijnbaar je lichaam reinigt en ontgift. Voor de meesten staat afvallen niet voorop, maar juist het reinigende effect bij een detox kuur.

Dus ga ik op zoek naar zo’n detox dieet. Op www.echtgezondafvallen.nl staat een sapkuur dieet tegen waar ik niet heel erg vrolijk van werd. Veel teveel ingrediënten en ik gruwel al bij de gedachte als ik kijk naar de receptuur.  Daarnaast kom ik veel sapkuren tegen op internet waar een flink prijskaartje aan hangt nou daar heb ik helemaal geen zin in.

Even Kijken in de App Store. Bingo! Jason Vale’s 3-Day Juice Challenge voor € 6,99. Daar kan ik mee leven. De recepten zien er lekker uit en Jason Vale geeft ook nog leuke instructie video’s. Hij lijkt wel de Jamie Oliver in Detoxland! De kuur duurt drie dagen. Dat is te overzien.

Toevallig had ik een vriendinnetje aan de lijn die deze kuur in het verleden ook heeft gedaan. Tip! Bouw enkele dagen van tevoren met koffie af. Zij had last van hoofdpijn tijdens de kuur, omdat ze opeens gestopt was met koffie!

Vanaf morgen deel ik met jullie mijn bevindingen!

Let’s Detox!

Laat een reactie achter