Sue! Zoet zonder suiker!

Like:
4

Sue!

Ik kreeg de tip van Hartje Zutphen! Heb je al gehoord van SUE? Nee!

Kim Sue Palm en haar partner Der Sardjoe zijn 1,5  jaar geleden gestart en hebben inmiddels diverse verkooppunten in 11 verschillende steden in Nederland en…… sinds 20 januari 2016 een eigen store op de Karel Doormanstraat 372 te Rotterdam!

SUE staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. De taartjes van Sue zijn heerlijk zoet, maar bevatten geen suiker. Het zijn zoete verleidingen in een gezond jasje! Gezoet met rijststroop en in plaats van roomboter gebruikt Sue kokosolie! Daarnaast zijn het taartjes met herkenbare smaken! Daar komt ie….snickers, salted caramel, key lime, bounty, oreo, frambozen cheesecake, tiramisue, choco-haverreep, café latte, apple crumble en choco cheesecake.

De taartjes worden na bereiding in de diepvries gezet, omdat alle ingrediënten raw zijn. Dat betekent dat men de taartjes 6 weken lang in de diepvries kan bewaren. Top! Dus inslaan en als je bezoek krijgt 20 minuten van tevoren uit de diepvries halen!

De taartjes waren zo lekker dat ik gelijk een hele doos mee naar huis heb genomen! Afscheid nemen bestaat niet zullen we maar zeggen!

Ik denk dat Hartje Zutphen en ik van de week samen even gaan koffie drinken! Ik weet het wel zeker!!!

Laat een reactie achter Eén reactie

Laat een reactie achter