Leukste lunchplek voor visliefhebbers!

Like:
3

Schmidt Zeevis!

Gisteren schreef ik over de SS Rotterdam. De leukste boot om te logeren. Vandaag gaat het over een andere boot namelijk de nieuwe boot van Schmidt Zeevis. je kunt hier niet alleen verse vis kopen maar ook proeven. Het is gewoon de leukste lunchplek voor visliefhebbers in Rotterdam! Niet alleen voor visliefhebbers maar ook voor kids.

Na bijna 100 jaar gevestigd te zijn aan het Vasteland is Schmidt Zeevis verhuisd naar de Spaanse Polder. Wat een te gekke nieuwe huisvesting. Een echte boot met brug en werkende radar! Het bedienend personeel heeft scheepskleding aan. Alles is tot in detail uitgevoerd!

Je kunt hier ook een statafeltje reserveren. Dat zou ik zeker aanraden. Het is bij Schmidt echt bommetje maar dan ook bommetje vol.

Je treft hier ook Limburgse producten aan! In de koelvitrines staan heerlijke sauzen en dressings van de Eyserhalte uit Eys. De Eyserhalte is de mooiste delicatessenzaak van Limburg! Ook een echte aanrader voor lekkerbekken!