SS Rotterdam! Leukste hotel voor kids!

Like:
3

SS Rotterdam!

Als je een city trip wil maken met kids in de meivakantie is het ss Rotterdam een absolute aanrader. Het leukste hotel in Nederland voor kids! Op 3 september 1959 maakt het ss Rotterdam haar eerste reis naar New York. Ruim 40 jaar lang voer het schip over de wereldzeeën. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren.

De hotelkamers zijn erg leuk ingericht. Alle 576 originele ”hutten” van het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne stijlvol ingerichte hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren 50!

Voor kids is het alleen al leuk om het enorme schip zelf te verkennen.

Heb je mooi weer? Nou dan tref je het! Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck met uitzicht op de kade en de Euromast. Het Lido beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk vertoeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam terwijl uw voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven zwembad (40 cm) op dit buitendek.