Like:
6

Dr.Thompson’s

Nadat ik meerdere weekend in Düsselsorf ben verbleven, weet ik het zeker! Het hipste restaurant van Düsseldorf is Dr. Thompson’s. Dit restaurant is gevestigd in de oude zeeppoederfabriek Dr. Thompson. Lange tafels met simpele papieren tafelkleden, oude caféstoeltjes omgeven door industrieel antiek! Op het papieren tafelkleed word je tafelnummer met stift geschreven. Eigenlijk table d’hôte, maar dan met een hip tintje. Het eten is voortreffelijk! Aanrader is de babyspinaziesalade met geitenkaas en vijgen of de pizza met zalm. Hier worden de pizza’s bereid met vegan deeg. Ik ben niet veganistisch. Integendeel, maar deze pizza’s zijn voortreffelijk. Heerlijk dun en knapperig. Daarnaast heb je hier ook de mogelijkheid om zelf je vlees of vis aan tafel te grillen. Dat vonden onze buren een goed idee. Ik vreesde voor de stank, maar die bleef gelukkig uit. Een overzichtelijke kaart en genoeg keus voor vega, vegan en carnivoren. Een kaart voor iedereen dus erg geschikt voor een echte table d’hôte!

Gedurende de avond draait de DJ muziek eerst rustig en naarmate de avond vordert klopt het hart in de Herzkammer oftewel in de lounge luider. Mocht je immers nog niet naar huis willen dan kun je namelijk nog een drankje of een dansje doen in de lounge. Eigenlijk een aanrader voor jong publiek en ouder publiek en met name een aanrader voor ouders met kinderen in de leeftijd van 12 jaar en ouder! Gewoon Vet! Prijs kwaliteit is uitstekend! Voor meer informatie zie www.drthompsons.info

Adres: Erkrather Strasse 232, Düsseldorf.