Homemade Natural Tea!

Like:
4

Homemade Natural Tea!

Homemade natural tea! Natuurlijker kan niet! Als je verkouden bent is dit de thee die je batterij weer oplaadt!

Doe in een mok een paar takjes tijm en een scheutje agavesiroop. Schenk er vervolgens kokend heet water over en klaar is Kees!

Het hoge fructosegehalte van agavesiroop zorgt voor een lage glycemische index, lager dan gewone tafelsuiker of zelfs honing. De siroop wordt dus langzaam door je lichaam verwerkt en vrijgegeven zodat er geen piek ontstaat in je bloedsuikerspiegel.

Omdat agavesiroop is gemaakt van een plant, is het ook geschikt voor een vegetarisch of veganistisch dieet waarbij alle dierproducten (zoals honing) worden vermeden. Agavesiroop is bovendien een stuk zoeter dan standaardsuiker. Dit betekent dat je er weer minder van hoeft te gebruiken.

Laat een reactie achter