Like:
6

CHOCSTAR!

CHOCSTAR is the answer who cares what the question is! Maak je eigen chocoladereep bij CHOCSTAR. Eindeloos variëren met de leukste en lekkerste ingrediënten! Hartstikke Handmade, want zegt CHOCSTAR:  “LiFe is too short to eat boring chocolate!”

Ik heb gelijk drie repen besteld. Een reep van pure chocolade met Macadamia noten, knettersuiker en zout!  Daarna een reep van pure chocolade amandelen, zout en kerstdecoratie. Last but not Least! Een groot hart van melkchocolade met roze sprinkels, witte parels en rode suikerzoentjes.

Lang hoefje niet te wachten op je bestelling want binnen 2 dagen heb je je chocolade in huis. Als je zelfgemaakte reep chocproof door de bus valt, krijg je er een gebruiksaanwijzing bij hoe je optimaal kunt genieten van jouw chocolade! Plus niet te vergeten a ticket for a Free Wish en een postkaart waarop staat “CALORIEËN dat zijn toch van die BEESTJES  die ‘s nachts je kleding kleiner maken”? Onwijs grappig!

De verpakking is van binnen en van buiten leuk! Binnen in de deksel staat een plattegrond van Amsterdam waarop je kunt zien war het chocoladelab van CHOCSTAR zich bevindt. Daarnaast kun je je eigen tekst op de doos zetten of een kaartje toevoegen.

Kortom: Chocolicious!!!!!!!

Laat een reactie achter