Like:
2

Ik ben niet van Suiker!

‘Ik ben niet van Suiker’ is het nieuwe kookboek van Gordon! Dit kookboek staat vol met recepten van zijn horecaconcept Blushing te Blaricum en Amsterdam. Blushing recepten voor een Healthy Way of Life. Blushing is een healthy concept dat het alternatief moet zijn voor de massa aanbieders van koffie en thee en hun vaak ongezonde producten. Het principe is dat er zo weinig mogelijk met geraffineerde suikers wordt gewerkt, maar met stevia of andere suikervervangende middelen. Bij Blushing tref je veel biologische producten aan tot en met de frisdranken aan toe. Zo wordt er geen echte cola geserveerd maar een biologische variant die niet schadelijk is voor het menselijk lichaam. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij de koffie geen gewone melk maar soja of amandelmelk te kiezen en zijn de taarten en brownies gemaakt met stevia of vijgen om de zoetigheid te waarborgen op een verantwoorde manier.

Het basisprincipe van Blushing is om de gasten een zo gezond mogelijk alternatief te bieden. Daarnaast gaat van elke verkocht product 5 cent naar het Diabetes Fonds en aan het eind van ieder jaar zal er bekend worden gemaakt hoeveel er wordt geschonken.

Hoe dan ook ‘Ik ben niet van suiker’ is een te gek kookboek voor foodlovers en vegalovers! Te verkrijgen bij bol.com voor slechts € 24,95!!!!