Like:
4

Nieuw dieet! Geschikt voor werkende vrouwen!

Grappig weer een nieuw dieet van Mieke Kosters. De Little Black Dress Challenge! Waarom niet voor de feestdagen afvallen in plaats van in het nieuwe jaar? Groot gelijk! De meeste goede voornemens in januari van het nieuwe jaar stranden toch al in februari. Het motto van dit dieet is in 6 weken partyproof en afvallen met lekker eten!

He werkt als volgt. Je surft naar www.miekekosters.nl/je-ideale-kcal-inname en onder gratis info klik je op je ideale kcal inname en daar voer je je gegevens in voor je wekelijkse energieverbruik. Vervolgens download je de app op je telefoon zoals Fatsecret, Lifesum of de Eetmeter. Zo houd je precies bij wat je allemaal eet.

Als stok achter de deur! Zou je jezelf ook elke week kunnen wegen en je gewicht op Facebook posten. Zoals o.a. paul de leeuw dat doet op Facebook. Mieke Kosters vind dat geen goed plan. Zij  wil juist dat je de weegschaal de komende 6 weken wegzet.

Ik begin aankomende donderdag. Dan heb ik precies nog 6 weken voor ‘De Little Black Dress Challenge’ en ben ik partyproof op kerstavond! Als ik ervoor ga dan ga ik mezelf ook wegen en de uitslag uiteraard delen met de lezer!

Het boek ‘De Little Black Dress Challenge’ van Mieke Kosters staat boordevol met handige dieettips en is te verkrijgen in de boekhandel voor € 9,99!