Like:
3

Treinkaartjes voor sterrenrestaurant One!

Sterrenchef Edwin Soumang van restaurant One in Roermond kookt tegenwoordig ook op de 65 jaar oude Rheingold-trein. Een culinaire treinreis door Nederland met het Panorama Rail Restaurant. Deze trein vertrekt vanaf spoor 7A van station Amsterdam Centraal. Vanuit de hoofdstad rijdt de trein langs het Amsterdam-Rijnkanaal naar Breukelen en vervolgens door de grootste tuin van Nederland, het Groene hart, via Gouda naar Rotterdam. Deze havenstad markeert het verste punt van de reis, waarna koers wordt gezet naar de Hofstad Den Haag met de vele gezellige volkstuintjes langs het spoor. Den Haag vormt tevens de toegang tot Leiden, waarna via het bloembollengebied bij Lisse koers wordt gezet naar Haarlem. Het laatste stuk naar Amsterdam wordt afgelegd over de oudste spoorlijn van Nederland.

Treinkaartjes voor de lekkerste treinreis van Nederland kun je boeken vanaf € 125,– inclusief diner en aperitief via www.panoramarail.nl!

 

Laat een reactie achter