Like:
4

Filmpje eenmalige insectenlunch bij restaurant Jan van de Krent by Chiel

Vandaag staat op het menu een couscoussalade met Sprinkhanen, Meelwormen en Larven! Waarom? Ik ben toch iedere keer weer nieuwsgierig waarom deze insecten bij de Albert Heijn in de schappen liggen en wat je ermee kunt doen. Ik krijg hulp van patron-cuisinier Chiel Dohmen van restaurant Jan van de Krent by Chiel uit Zutphen die het gerecht zal bereiden en hulp van zijn gastheer Job Krans die samen met mij het gerecht zal proeven. Het valt geheel niet tegen. Waar kun je het mee vergelijken qua smaak? Chiel maakt de doeltreffende vergelijking met Japanse notenmix, maar dat komt natuurlijk ook door de marinade. Morgen Filmpje Josseline proeft insecten en maak ik het recept bekend voor de lezers die het ook graag zelf willen proberen!

P.S. : Lieve Chiel en Job, heel veel dank en zie jullie morgen op de altijd weer supergezellige borrel Backstage byChiel. Wilt u als lezer ook het weekend goed inluiden? En woont u in de omgeving van Zutphen. Kom dan vrijdag 11 september naar restaurant Jan van de Krent by Chiel te Zutphen. U bent van harte welkom vanaf 17:00 uur!

Laat een reactie achter